Filtrera på

Kategorier

Kategorier

Pris

Pris

Storlek

Storlek

Färg

Färg

Visste du att Vagabond Shoemakers är ett svenskt skomärke?

Företaget startade 1973, och har genom åren byggt upp ett starkt varumärke som älskas världen över. Vagabond är sitt globala huvudkontor i Varberg, vilket också är var de designar alla Vagabond skor och tar fram den smakfullt minimalistiska stilen som kommit att bli kännetecknande för märket. Företaget har sin egen fabrik i Ho-CHi-Mihn, Vietnamn, och här producerar märket 2 miljoner skor och accessoarer varje år.

Köp Vagabond skor var du än är

Vagabond Shoemakers har sedan starten arbetat efter samma principer och med tydliga värderingar som fortfarande efter nästan 40 år går igen i hela produktionen. Det är tydligt att Vagabond är stolta över sin design, sitt hantverk, sina rötter och framgångar. Det klargörs på deras hemsida att målet ända sedan starten har varit att bli ett globalt skomärke, och idag är framgången ett faktum och skor från Vagabond går att köpa i många av världens hörn.

Vagabond skor är lika med kvalitet

Framgångarna bakom märket kan utan tveksamhet tillskrivas den höga kvaliteten, omtyckta designen och den fantastiska passformen. Vagabond skor är perfekta till vardagsbruk, de tål att nötas och slitas och tar du bara hand om dem håller de i en evighet. Att kvaliteten är så pass bra är tack vare valet av hållbara material såsom skinn och mocka, samt att skorna tillverkats i en fabrik av människor som kan sitt hantverk.

En annan del av framgångsreceptet är deras enkla, skandinaviska design som är lätt att kombinera med flera stilar. Vagabond har flera kollektioner i både tidlös stil samt de senaste trenderna i flera snygga färger. Varje säsong kommer

När man talar om Vagabond skor kan man såklart inte utelämna att de är oerhört bekväma, bland annat tack vare lädret som formar sig efter dina fötter och gör dem unikt anpassade till just dig. Skorna är gjorda för att kunna stå och gå i hela dagarna, och Vagabond använder sig bland annat ofta av högkvalitativt getskinn som är extra slitstarkt, samt gummisulor som tål att användas i väder och vind. Fodret de använder till sina varma vinterkängor är återanvänd flanell och fejkpäls, en beprövad kombination som gör skorna både sköna och håller fötterna varma.

Älskade Vagabond skor med genomtänkt design

Vagabond ser till att du har skor som passar året runt, och det är flera modeller som blivit återkommande favoriter varje säsong. Till exempel är Vagabond Tia sandaler klassiska bästsäljare under sommaren, medan till exempel Marja boots, eller Vagabond kängor av modellen Cary är bland det populäraste att ha på fötterna under både vår, höst och vinter.

Här på Superlove säljer vi endast Vagabond skor till dam, och försöker alltid att ha ett sortiment på lager som klär kvinnor med försmak för det stilrena. Vi är i första hand inte butiken där du köper de ungdomligare trendskorna från märket, utan här hittar du Vagabond skor som kompletterar vår vision om att klä kvinnor med slow fashion som håller säsong efter säsong. Oavsett vilken typ av Vagabond sko du väljer, kommer de att hålla i flera säsonger, år efter år, så länge du tar hand om dem.

Vagabond

Det svenska älsklingsmärket Vagabond gör damskor med fokus på design, kvalitet och komfort. Hos oss köper du Vagabond skor, kängor, sneakers, boots och sandaler, tillverkade av hållbara material som skinn, mocka och ekologisk bomull. Skäm bort dina fötter med ett par Vagabond, och du är garanterad snygga dojjor med perfekt passform du kommer trivas i lång tid framöver!

Det finns 12 produkter.

Visar 1-12 av 12 objekt
Aktiva filter

Vagabond Sandaler, Erin, Off White

Baspris 1 000 kr Pris 500 kr
Storlek : 40 41

Vagabond Sandaler, Erin M/Ankelrem, Cognac

Baspris 1 000 kr Pris 500 kr
Storlek : 39 40 41

Vagabond Sandaler, Erin M/Ankelrem, Black

Baspris 1 000 kr Pris 500 kr
Storlek : 40

Vagabond Sneakers Joan W, White

Baspris 660 kr Pris 198 kr

Vagabond Sneakers Joan W, Black

Baspris 660 kr Pris 198 kr
Storlek : 36 37
Visar 1-12 av 12 objekt