~

Filtrera på

Färg

Färg

Snygga vägglampor som ger ett vackert ljus

Vägglampor är den optimala ljuskällan. Inte bara kan de användas som den primära ljuskällan i ett rum, de kan också ge ett bra ljus i läshörnan, vardagsrummet och i hallen eller badrummet. Möjligheterna är många. Vägglampor är också perfekta i samspel med andra ljuskällor. Kombinera en taklampa med några trevliga vägglampor för att lysa upp rummet på ett vackert sätt. Vägglampan kan naturligtvis också lätt kombineras med en bordslampa eller två. En självklar plats att använda vägglampor på är i sovrummet. Där kan vägglampor fungera som sänglampor när man ska läsa en bok eller tidning. Välj sänglampor som matchar färgerna i sovrummet för att vägglamporna ska ge rummet ett elegant, diskret utseende. Du kan också gå i motsatt riktning och välja ett par vägglampor i färger som kontrasterar resten av rummets uttryck. På så sätt får rummet karaktär och framhäver retro lamporna. I sovrummet bidrar de dessutom till en skön och mjuk start på dagen med behagligt ljus som inte är så skarpt. I barnrummet är vägglampan ett måste. Den kan naturligtvis användas som en läslampa, men den kan också användas som sovlampa eller nattlampa om barnet inte känner sig helt trygg med mörker.

Så här skapar du stämningsbelysning

Det är en myt att väggbelysning inte kan vara mysig. Vägglampor kan lätt bli mysiga om du väljer en modell med skärm som kastar ljuset nedåt. Den typen av mysljus är perfekt på kvällen om du vill se en film utan att behöva släcka alla lampor i rummet. Bland experterna råder det inga tvivel om hur man skapar den perfekta belysningen. Det handlar om att blanda ljustyper. I detta sammanhang är vägglampan mycket användbar. Den är diskret, stilig och tillsammans med en snygg blandning av bordslampor, golvlampor, taklampor och andra vägglampor så hjälper den till att sätta stämningen i hela hemmet. Vägglampor ger ett vackert ljus, samtidigt är det ett smart och flexibelt sätt att utnyttja utrymmet på väggarna. Vägglampor kan naturligtvis också användas överallt där det finns behov av ett tydligt och starkt ljus. 

Lampor i snygga färger

Hos Superlove hittar du ett snyggt och stort urval av coola vägglampor. Du hittar även lampor som är annorlunda och skojiga. Vi har allt från enkla och diskreta lampor. Och så har vi lampor som ska ses och beundras. Dessa vägglampor har en slående design och finns i rika färger. Som alltid ser vi till att våra leverantörer möter kraven för både kvalitet och pris. Du upplever därför att det finns många fina detaljer på våra lampor, oavsett om det är en vägglampa i mässing eller en lampa i en skön pastellfärg. Dessutom är lamporna prisvärda med en enastående kvalitet och design för pengarna.

Vägglampor är extremt praktiska lampor som ger dig ljus hela dagen. Vägglamporna ser också till att du hamnar skönt i sängen och kan läsa en bra bok med dämpad belysning. Hos Superlove har vi vägglampor med namn som Dynamo och Urban Short Wall i färger som White Whisper och Brushed Brass. Perfekta namn för perfekta vägglampor.

 

Vägglampor

Hos Superlove har vi letat med ljus och lykta efter marknadens bästa vägglampor. Utforska vårt stora urval av snygga retro vägglampor i stilren design och en mängd olika färger som exempelvis svart, grått, vitt och ljusrött. Hos oss hittar du vägglampor av hög kvalitet från märken som Superliving.

Det finns 18 produkter.

Visar 1-18 av 18 objekt
Aktiva filter
Visar 1-18 av 18 objekt