Filtrera på

Kategorier

Kategorier

Varumärke

Varumärke

Pris

Pris

Färg

Färg

Väskor

För många kvinnor är väskan det viktigaste inslaget i alla outfits. Med en väska kan du fullända din look och lägga till ytterligare detaljer i din outfit. En väska kan fylla olika funktioner beroende av om det är en handväska, kuvertväska (clutch), weekendväska, eller ryggsäck. Hos Superlove kan du gå på upptäcktsfärd i vårt stora urval av läckra designväskor från våra noggrant utvalda märken.

Väskor för alla tillfällen

En väska är ett måste precis som ytterkläder och skor. En väska kan varken hålla dig varm eller hålla dina fötter torra, men du kan ändå inte vara utan den. Din väska kommer nämligen att vara din bästa vän på jobbet, på stan eller på utflykten. Din väska hjälper dig att hålla ordning på alla du bär med dig. Men den gör aven mycket mer än det.

Väskor har kommit att spela en avgörande roll i modevärlden, och detta av en särskild anledning. Väskor finns nämligen i alla möjliga storlekar och designs och de hjälper dig att ge din outfit ett personligt uttryck. Din väska kan piffa upp en mer casual outfit, men den kan också dämpa din outfit en smula om det är det du önskar. Därför har väskan blivit så viktig när du ska ge din garderob din helt egna personliga stil.

Superloves urval

Vare sig du letar efter den perfekta handväskan för en shoppingrunda, en tjusig kuvertväska, eller clutch, som ska passa till festklänningen, eller en praktisk axelväska för vardagsbruk – du kan alltid hitta den perfekta väskan hos Superlove. Vårt urval passar särskilt dig självmedvetna och ambitiös kvinna som inte vill kompromissa med varken kvalitet, pris eller design.

Gå på upptäcktsfärd bland våra tjusiga väskor från Decadent som erbjuder läcker design till vettiga priser. Sätt färg på vardagen med en härlig väska från Beck Söndergaard i din favoritfärg eller skäm bort dig själv med en läcker Hvisk väska av högsta kvalitet.

Hos Superlove har vi alltid ett stort urval av modekläder, skor och accessoarer som följer branschens senaste trender. Alla de märken vi erbjuder är noggrant utvalda och vi ser alltid till att ha varor på lager från de senaste kollektionerna. Se även vårt stora urval av smycken, plånböcker, halsdukar, scarfar och bälten.

Väskor

Väskor är den perfekta accessoaren för att skapa en fulländad look. Väskan följer oss överallt och ska därför kunna tåla lite av varje. Superlove har väskor av hög kvalitet från flera av de mest kända märkena – som till exempel Decadent, Beck Söndergaard och Rains. Se vårt stora urval av axelväskor, handväskor, clutches och shoppingbags samt väskor för jobb eller skola. Och naturligtvis den lilla fina väskan till festen.

Det finns 92 produkter.

Visar 1-24 av 92 objekt
Aktiva filter

Mads Nørgaard Väska, Sacky Atoma, Strawberry Pink/White

Pris 260 kr

Mads Nørgaard Väska, Sacky Atoma, Scarab/White

Pris 260 kr

Mads Nørgaard Väska, Athene Recycled Boutique, Breen

Pris 393 kr

Mads Nørgaard Väska, Athene Recycled Boutique, Scarab

Pris 393 kr

Beck Søndergaard Väska, Relon Inga, Potters Clay

Pris 927 kr

Mads Nørgaard Net, Athene Recycled, Black/Pale Banana/white

Pris 467 kr

Beck Söndergaard Väska, Bask Lillian, Rose Red

Baspris 393 kr Pris 275 kr

Beck Söndergaard Väska, Bask Lillian, Bomboo

Baspris 393 kr Pris 275 kr

Mads Nørgaard Väska, Athene Recycled, Black

Pris 393 kr
Visar 1-24 av 92 objekt