Filtrera på

Storlek

Storlek

Färg

Färg

Woden

Naturmaterial, stil, kvalitet och design är viktiga nyckelord l Wodens designfilosofi bakom de härliga skorna från detta danska skomärke. Wodens populära sneakers tillverkas med ett medvetet kvalitetstänkande och resultatet har blivit ett sortiment av trendiga och allsidiga Woden-skor.

Den trendiga och allsidiga designen som kännetecknar skorna från Woden betyder att du alltid kan vara säker på att du hittar nya skor som passar din personliga stil.

Superlove erbjuder Woden skor, Woden boots och Woden sneakers i massor av olika modeller och färger. Det betyder att du med ett par läckra nya skor kan ge din förnya din garderob och ge den ett personligt lyft.

Skandinaviska Woden sneakers

Woden är ett danskt märke som 2013 grundades av Carsten Holm och Peter Hildebrandt utifrån deras passion för att skapa sneakers av högsta kvalitet. Sneakers som utstrålar massor av personlighet och styrka. Med denna passion i botten är detta märke en perfekt representant för moderna skandinaviska sneakers.

Designerduon bakom de läckra skorna från Woden har lyckats bygga upp ett märke som är baserad på en unik design och komfort. En komfort som visar sig varje gång du tar på dig skorna. Skorna har nämligen de skönas tänkbara sulformer, som anpassar sig individuellt efter personens fot. Härigenom har du – förutom den unika stilen – ett par Woden skor som är sköna att på sig hela dagen. Vi har alltså ett starkt sneakersmärke som står bakom skor som passar den stilmedvetna kvinna som önskar variation i sina sneakers i olika sammanhang.

Woden skor för olika tillfällen

Det speciella med den allsidiga och trendiga design som utmärker de populära skorna från Woden är att de passar i alla sammanhang. Den allsidiga designen innebär att de passar till alla dina outfits, oavsett vilka färgkombinationer du föredrar. Med deras trendiga look fungerar de även vid mer festliga tillfällen. Och om du kombinerar dem med en fin topp och några smycken kan de sköna skorna från Woden ersätta högklackat.

Woden skor med respekt för vår Jord

Filosofin bakom detta danska skomärke är även inspirerad av naturen. Produktionsmetoderna är därför anpassade för att på bästa sätt ta vara på vår planet och vår miljö. Detta genom att hushålla med materialen och återvinna så mycket som möjligt, så att ingenting går till spillo.

Innersulorna är tillverkade av kork, som är ett miljövänligt och uthålligt material. Korkträdet fälls nämligen inte när korken ska utvinnas. Det är enbart barken som används.

Yttersulorna i skorna från Woden består till ca 10 procent av återvunnet gummi i kombination med natur- och syntetgummi.

Ytterskon, det som kan sägas utgöra skons DNA, tillverkas helt av fiskläder. En typ av skinn som annars hade gått till spillo som anpassas och tillverkas med hjälp av miljövänlig produktion där man använder vatten från varma källor för att färga materialet.

Superloves urval av Woden

Detta danska skomärke är i hög grad nyskapande och respekterat inom sneakersdesign. Så det är självklart för Superlove att erbjuda de mest populära modellerna från märkets kvalitetsmedvetna kollektioner. Med ett par skor från Woden kan du tillföra din garderob elegans och en skandinavisk sportig stil. Se även vårt stora urval av andra populära sneakers.

Woden

Woden är ett nytt dansk sneakersmärke. Deras sneakers kombinerar läcker design med hög kvalitet och Woden kan utan tvekan mäta sig med det bästa inom dagens skandinaviska design.

Det finns 26 produkter.

Visar 1-24 av 26 objekt
Aktiva filter

Woden Sneakers, Nora III, Navy

Pris 927 kr
Storlek : 37 38 39 40 41 42

Woden Sneakers, Nora III, Black

Pris 927 kr
Storlek : 38 39 40 41 42

Woden Sneakers, Nora III, Bright White

Pris 927 kr
Storlek : 37 38 39 40 41 42

Woden Sneakers, Ydun Fifty, Chili

Pris 1 060 kr
Storlek : 37 38 39 40 41

Woden Sneakers, Olivia II, Autumn Grey-White

Pris 867 kr
Storlek : 37 38 39 40 41 42

Woden Sneakers, Nora II, Neon Green

Baspris 867 kr Pris 520 kr
Storlek : 37 38 41
Visar 1-24 av 26 objekt